Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Ponçiğim sana yeni sorularımı sorabilirim @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
1. Annelikle birlikte hobilerin de çocuğa göre evriliyor mu? Yoksa anne olsam da, bende bir bireyim ve kendi hobilerim de önemli diyor musun?
2. Sabrının taştığı oluyor mu? Sevmediğin yaramazlıkları nelerdir? Ve tabi en çok onunla ne yapmayı seviyorsun?
3. Çocuklu çalışan anne olmak nasıl? Zorluk çekiyor musun?
|
Sen hep gel güzelim
1.evriliyor ya. Ona göre program yapıyorum uyku saati beslenme saati oyun saati derken bana pek vakit kalmıyor.
2.sabirsiz biri olarak bazen bağırdığım oluyor fakat merhamet hemen ardından geliyor ve sarılıp öpüyorum. Yaramazlık şuan yok kesfediyor heryeri o sıkıntı yaratıyor. Günde 10 kere mutfak topluyorum mesela ;d
3.cok zor. İnanki çok zor. Zorluk olarak seni akşama kadar görmüyor. Özlüyor. Öyle olunca akşam fazlaca ilgi istiyor. E ben yorgun, yemek yapılacak bulaşık duş vs derken onunla ilgilenmek de zor oluyor haliyle.
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
eLfida yöneticilik yaparken -daha evlenmemiş, anne olmamıştı- tatlı sert bir mizaca sahipti. Küfürbaz Haydo gibi söverdi. Ela da o kadar küfür ediyor mu?
|
Ela toplum içinde daha mütevazi davranıyor ama evde anasına bacisina