Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2023, 21:55   #4
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Adaylığını ilan eden Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

CHP değişti zaten. Baykal denen statükocu, ulusalcı zihniyetten uzaklaştı ve arındı. Bu vesile ile de yüzde 10 alan, barajı geçemeyen, İzmir'e sıkışan, muhafazakarlara hakaret eden, kürtleri yok sayan CHP tarih oldu.

Ha yine bir değişimden ziyade silkelenme lazım mı, evet. Ama değişim diye diye kafa ütülemekte baymaya başladı.

Özgür Özel de boş yapmış zaten. KK yanında bile vasıfsız kalan birisinin atar gider yapması beni güldürdü. Hani bu kükremeyi Ekrem veya Mansur yapsa anlardım.

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ne ilginç di mi. Herkes Mansur kazan kaldırır, satar derken, bunu Ekrem başkan yaptı. Eko başkan beni şaşırttı ve üzdü. Mansur başkan ise yine şaşırttı ve utandırdı. Ha yine de belli olmaz. Eski MHP ülkücü damarı tutup, heran salvo da yapabilir .

++

Bu değişim zırvasının belli amaç için ısıtıldığını düşünmeye başladım. Zira bırakın iktidardan bıkanları, bu ifade ile muhalif kesim bile ayrışmaya başladı. Bilin bakalım bu en çok kime yarar . Kime yararsa siyasetin altın kuralı olan faili oldur ifadesini de aklımızda tutalım .
Alıntı:
Herkes Mansur kazan kaldırır, satar derken, bunu Ekrem başkan yaptı.
Evet partinin iç işlerinde en şaşırtıcı durum buydu bence.

“ Siz çoksunuz,biz Türk..."

Bilge Kağan

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı