18 Eylül 2023, 10:40
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Whatsapp'a Kanallar Özelliği Geldi
Whatsapp'a Kanallar Özelliği Geldi
Daha önce bu konuda: Bkz. [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]" geleceği duyurulan kanallar özelliği bir kaç gün önce whatsapp'ta yerini aldı.
Whatsapp "Sohbetler" sekmesinin hemen yanında ki "Güncellemeler" sekmesinde, telefonunuzdaki kişilerin paylaştığı hikayeler (whatsaptaki adıyla "Durum") alt alta dururken, gelen yenilikle birlikte şerit halinde, yan yana getirilmiştir. Bununla birlikte daha hiç kanala dahil olmadıysanız. "Kanal Bul" ve önerilen kanallar hemen altında yerini almaktadır. Herhangi bir kanala dahil olduktan sonra, takip ettiğiniz kanallar, "Kanallar" başlığı ile Durum paylaşan kişilerinizin altında yerini alacaktır.
Bu görsel benim whatpsaptan; şimdilik netdmüziğin kanalını takip ettim örnek olarak göstermek için:

Alıntı değildir. Görsel dahil, anlatım tarafıma aittir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|