Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2023, 21:19   #23
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 28. Haftanın Konuğu MaVi

Kolay gelsin @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Kişisel soruları genellikle sormuşlar, ben biraz forumla ilgili sorayım.
  1. Kaç yıldır forumlarda olduğunu ben soracaktım; @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] benden önce davranmış, o zaman ben de şunu sorayım. 2019'da ilk üye olduğun forum, benim o zamanki forumum muydu? Orayı Google'dan mı bulmuştun? En çok hangi kriteri nedeniyle kalıcı oldun?
  2. Sence o zamanki günlerinde orası mı daha güzeldi yoksa burası mı?
  3. ForumAdası hakkındaki düşüncelerin nedir?
  4. Genel ortalamaya bakıldığında görece bizlere nazaran forumlara daha geç başlamışsın. Dolayısıyla "forumların eski tadı yok, sosyal medya bitirdi" geyiklerini okumuş olsan da senin için çok bir anlam ifade etmiyordur. Peki; 2019 ile 2023 yılları ve arasını düşünecek olduğunda sence durum ne?
  5. Paralel bir soru daha sorayım, sosyal medya mı forumlar mı?

Tekrardan buradan da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, umarım daha iyisindir ve tam da bunun üzerine konuk alarak seni yormuyoruzdur.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.