Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2023, 14:37   #434
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Fark Ettim ki...

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
O zamanlar daha seküler bir diziydi, sonradan ve Şaşmaz ailesinin iyice etkisine girdikten sonra islamcı oldu KV. Mesela eski bölümlerde bakarsan içki sahneleri de gırladır. Polat'la Elif'in içtiği ve Elif'in sarhoş olduğu sahne falan vardı. Ancak sonraki bölümlerde -özellikle Pusu'da tavan yapıyor- tamamen dini motiflere ağırlık verildi. Eskiden ney sadece Ömer Baba sahnelerinde çalarken son sezonlarında jeneriğin arkasında bile çalıyor.

Mesela Kurtlar Vadisi Irak zamanı hiç çekinmeden "Ben Türk'üm!" diyebilen baş karakter yine islamcılık sosuna batırıldıktan sonra milliyetçilikten uzaklaşarak "bu toprakların insanı" demeye başladı. Oooo say say bitmez.
Bence onunla alakası yok... Sigara yasakları ve rtük düzenlemeleri... İlk başladığı zamanlarda rtük değişik bir uykudaydı ve serbestti.. Ki o zamanlar ben hastane koridorunda ve uzun yol otobüslerinde sigara içildiğini bilen yaşayan birisiyim..

2006 2007 Sonlarına doğru dizi'den çok feragat bölümleri oldu.. Mafya dizisi çekipte sigara göstermemek saçmaydı.. Alıştırdılar işte..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı