Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2023, 17:27   #7
Çevrimdışı
Charismax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forum güzellik yarışması

O zamanlar için yaşlarımızı hesaba katarsak güzeldi... Şimdi hani şey derler eskiden forumlar iyidi sohbet muhabbet dönerdi... Alakasız insan merhaba selam verirdi.. Bir sohbet muhabbet vardı ..

Şimdi muhabbet dönsün diye konudan alıntı yapıyorsun.. Tanışmamışsın ha fikrin bilgin yok onunda öyle.. Sana diyor'ki hazetmiyorum senden.. Bu kişilerde eski forumları arıyor.

Selam veriyorsun 3 yıl önce alıyor ekran resimini saklıyor.. Sen bana selam vermiştin diye gidip başkalarına servis ediyor... Yani nasıl desem.. Forum entrikalarından şikayet ediyorsun ama sende laf sokuyorsun diyorlar.. Yani kimsenin tanımadığı tanışmadığı biri olarak hakkımda fikri olmayanların bana sözde sözüm ona gönderme yapması normal'ken.. Bizim karşılık vermemiz sıkıntılı görülüyor...

Elbette'ki forumlar forum içi üyeler için değil sadece.. Ama kaşınıyorlar abi.. Birde konum ve durumuna göre yalakalık olayı var.. Kimse sen şöylesin diyeni sevmiyor ama sen böylesin diyeni seviyor... Hani olmayan bir özelliği yaratıp onu öveceksin..

Eskiden yapılanlar saçmaydı ama bu'günlere göre çok daha masum ve kaliteliydi bence...


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı