Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2023, 19:37   #10
Çevrimiçi
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Xenforo 2.3 güncellemesi ön hazırlıkları

Alıntı:
Charismax kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Vbulletin 3 için başarısız bir kodlama diyen kendi yazılımcıları xenforo'yuda aynı şekilde bozdu içine etti... Siz burada renk değişkenlerine dikkat çekiyorsunuz asıl olay default temanın forum dizilimi olmaması.. Portal geçişli ... Ben 2.2.13 sürmünün vbulletin 3.8 gibi kalacağını düşünüyorum... Sonuç olara vbulletini batıranlar xenforoyu yapanlar... Tekerrür ediyor ettiler içine...
O değil de bir de geçen XGT'ye baktığımda vBulletin 6 konusunda saçma sapan gömmüşler. Hatta yanılmıyorsam bunu ilk bana sen söylemiştin. O zaman üzerinde durmadım ama daha yenilerde baktım. netr0n akl-ı selim yorum yapmış, ona lafım yok. Ama bu kraldan çok kralcı olanlar, bir zamanlar senin fight yaparken benim çevreme söylediğin gibi; neyi savunduğunu bilmeden artistlik yapıyorlar. Adamlar vBulletin'e çakıp XenForo'yu övünce orada popüler olacaklarını düşündüler sanırım. Saçma sapan irrite edici mesajlar okudum.

XF 2.2'nin benimseneceğine ve yeni sürümün beğenilmeyeceğine yönelik analizine ise bekleyip görmek lazım diyorum. Ama bunca yıldır sistemi kullanan ve gelişmeleri takip eden birisin. Böyle düşünüyorsan vardır bir şeyler.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı