Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2023, 02:05   #4
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Plaja Adeta Piknik Yapmaya Gelen, Yemek Yiyen Tipler

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Hocam her yerin bir kuralı ve adabı vardır.

Plajlar piknik yeri değildir mesela. Plaj bu adı üzerinde. Devlet kontrolü yok diye o halde insanlar sevişsin plajda veya çıplaklar kampına çevirsin. Bunlarda yanlış zira.

Mesela park alanları piknik alanı değildir. İstanbul'da her park alanında mangal yapan tipler yüzüne çekilmez haldeydi. Ekrem başkanın ilk yaptığı şey bunları yasaklamak oldu ve Türkiye tarihinin en iyi kararlarından birisi idi .

Konuda bahsettiği şey İbrahim Tatlıses'in otel odasında mangal yapması ile eşdeğer bir olay .
Ya öyle tabi haklısın dedim zaten ama yasaklama yok buna yasak falanda koyamazlar zaten.. Dünyada örneği yok.. İnsanların kendi adabı ahlakı ile ilgili bu biraz..

Ya bana sorarsan şahsi fikrim ihaleci doyurma sistemi bu... Diyorlar'ki bence... Oraya gidersen bak orası öyle.. Sen para ver ben sana temiz sakin bir plaj sunayımın sistemi gibi bir'şey bu..

Devlet hükümet buna yasak koyamıyor ama özelleştire'bilir işte onuda yapmıyorlar diğer özel sahillere yönlendirme olsun diye ...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı