Yanıt: Fark Ettim ki...
Benim dediğim her'şey bir şekilde zaman geçtikten sonra bağlanıyor her zaman haklıyım derken ne bencilliğim ne egom nede kibirim oluyor... Ukala olduğum kesin o fazla bilgiden çıldırtıyor doğru nedeni çok çok iyi bildiğim şeylerin tartışılması o öyle değil böyle şeklinde girilmesi .. Ama asla saygısız bir tip olup kesem dolu boş diye atmıyorum.. Yanılma payım olamaz çünkü daha önce yanıldıklarımla doğruladıklarımın tecrübesi var...
Bazı insanlar vardır öylesine vursa gol olur.. Benim'kiside öyle bir'şey... Şimdi taze bir durum söz konusu olduğu için hatırlatma yapmıycam ne demiştimde neye haklı çıktım diye ..
Söylemlerim GENEL insan türü iletişim davranışlarını kapsadığı için.. Genellikle aynı durum dışında farklı şeyler yaşanmadığı için haklı oluyor...
Şimdi desem'ki o şapkadan tavşan çıkacak gör bak ? Bu saçma sallama olur..
Ama desem'ki bak o şapkayı sağ eliyle alacak sol eline verecek başına takacak... Bunda haklı çıkarım.. Çünkü bildiğim şapka bildiğim kişi elindeyse o şapka öyle takılıyor.. Pötür' yada kasketimsi.. O'da benim bildiğim sır'
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
|