Bir haftadır aklıma geliyor konusunu mutlaka açarım diyordum hep yattığımda aklıma geliyordu şükür şu'an aklımda onu yakaladım konusunu açıyorum
Komik bir durum bir çok kişiyide salak mal çıkaracak çünkü 2 3 hafta öncesinde'de böyle bu tür bir muhabbet dönmüştü bir yerlerde.. Neyse...
Şimdi seksi bir kadın vardır peşine düşersin evli bekar farketmez
Şimdi seksi bir adam vardır peşine düşersin evli bekar farketmez
Genel'de aldatma cinsel arzularla yapılır.. Erkek kolay kolay başka birisine yazılmaz.. Vardır bir çıkarı işi biter soğar.. Duygusal yönden belki afaroz sisteminin dayatması gibi otoritesel bir'şey vardır evdekini sallar gönül eğlendirir ama yine devamı gelmez..
Kadın ilgisizlikten iki güzel söze lafa tav olur evli bekar farketmez kaydırır gönlünü..
Yani detay girip konuyu çok çok bulandırmıycam iki cinsiyet var erkek kadın.. Erkek nedir bilirsiniz kadın nedir bilirsiniz...
Konunun sorusu neden aldatılır sorusunun cevabı ile alakalı..
Aldatmalar görsel fiziksel bir durum gerketirseydi...
JAPONYA
ÇİN
ve
ORTA'ASYA (Çin çevresi) Erkek ve kadınları asla aldatmazdı...
Japonya ve Çin'de aldatan erkekler eşlerinin aynısı olan kızlarla aldatıyor'muş.. Boy fizik milimetrik zaten aynılar..
Japonya biraz farklılık gösteriyor aldatma çok çok az' ama
Çin'de çok fazla olması genetik yapı ile insanların birbirine çok ama çok benzemesi fiziksel olarak bu sorununda aslında fiziksel olmadığının cevabıyla duygusal olduğunu kanıtlıyor..
Yani hani derler ya kız on numara 5 yıldız .. Adamı aldattı gittiği adama bak bu eskisinden daha kötü diye..
Derler'ya adam zengin ama bulup bulabileceği en güzel kadına sahip' o gitti dışarıdan falan birine takıldı..
İşte bunlar fiziksel değil duygusal..
Sözlük konusu olmadığı için bu bir sorudur... Siz ne düşünüyorsunuz ben bu çin' örneğinin güzel bir örnek olduğunu düşündüm
Zaten araştırmalarda yapılmış biraz kurcaladım'da...