Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2022, 00:00   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Mumlu Pasta İyi ki Doğdun Mango

İyi ki Doğdun Mango

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] İrem'cim söze nasıl girsem, nasıl başlasam bilemedim. Eski forumla birlikte sevdiğim, önemsediğim, yokluğunda merak ettiğim kişilerden biri oldun hep. Seninle yeniden aynı forumda olmak güzel. Her alanda başarılısın. Umarım mesleğinde de, zamanla istediğin en güzel yerlere gelirsin. Doktorluk malesef biraz nankörlük gösterilen bir meslek. Ne kadar zor şartlarda mesleğinizi yaptığınızı, gerek hastanelerde, fevri insanların tavırlarından, gerek haberlerden görüyoruz. Eskiden TUS'a hazırlanıyordun, yoğunluğun dolayısıyla daha iletişim kuramadık. Umarım çok daha iyi yerlere gelir, meslekte hak ettiğin yerlere gelir, hak ettiğin değeri görürsün. Başarı, mutluluk, sağlık ve başarı hep seninle olsun. Tabi her şeyden önce sağlık diliyorum, çünkü terzi kendi söküğünü dikemez derler ya, doktorların meslekte biraz böyle çünkü doktorlukta ki nöbetleri kimse sıcacık yatağında anlayamaz.
Yoğunluğundan dolayı zaman zaman burada olamasan da, aklımızdasın hep.
Ben @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] kadar esprili cümleler yazamam buraya, daha böyle temenni, duygusal ağırlıklı yazabilen biriyim. Her şey gönlünce olsun temennilerimi iletiyorum.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki buradasın, sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlar diliyorum sana. Mutlu ve sağlıcakla kal
Doğum günün kutlu olsun.

Alıntı