Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2023, 21:20   #1
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kimselerle konuşmuyorum öyle hesaplarım yok

Kimselerle konuşmuyorum öyle hesaplarım yok

Erkeklerde bu söz duyulmaz zaten mevzular tabi yine baĞyan'lar... bir sene oldu herhalde bir forum vardı.. Geneli genç kız arkadaşlarımız iyiler allah iyiliklerini vermesin dasffds

Ben hep profilime aklıma gelirse skype eklerim veya sosyal hesaplarımı.. Muhabbet arasında sorarım skype var mıydı? Yok ben kimselerle konuşmam bir iki tanıdığım var onlarda eskiler forum üzerinde konuşurum derler..

Yalnız bunu derken anlık forum pm'leşmesi olmadığı için diğer taraftan anlık bir erkek arkadaşlar yazışıyorumdur.. Kanka ya bu kız tam bir mal ha beni kopardığını yediğini sanıyor falan muhabbet hasıl olur.. Kim la ? Benim pm'leştiğimin adını verir.. Ve o skype'de konuştuğu kişinin bilmediği arkadaşlarıylada konuşuyor..

Aslında bu konu yalancı naciyeler diye açılması lazımda boşver...

Burada'ki olay aslında şey.. Popüler olmazsan yokum ... Olursan bende varım şeklinde... Yani yalan söylemeye gerek yok.. De'ki evlisin abi bekar olsan yazılırdım sana iki dümen kur yapar işimi gördürürdüm siteden anlıyorsunda zaten ama işte destina var olmaz demenin naciyecicesi...

Gerçi bi ara evliyim kocam şurda burda diyen'de vardı'da.. O'da şimdi forum oyunlarında aşkı memnu yazıları yazıp ilgi arıyor yalan .. Hamamınıza tas getirsinler hemi..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı