Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Niche dediğimiz rekabeti düşük, aranma hacmi yüksek ve en önemlisi TBM durumu çok iyi sektörler mevcuttur. Bu tarz gelirlere Türkçe sitelerle ulaşılabileceğini çok olası görmüyorum. Daha ziyade İngilizce, Almanca gibi dillerde belirttiğim niche sektörleri bulup yardırıyorlar. Forumdan ziyade WordPress ile oluşturulmuş, AdSense yerleşimi çok iyi yapılmış, kullanıcıyı direkt reklama tıklatmaya yönelik projeler.
|
Zaten yabancı yarı türkçe yarı yabancı yapıyorlar.. Ben wordPress bedava olduğu için çok üstünde duramıyorum onun.. Bedavaysa ileride bana sorun çıkarır ne bileyim bişi olur mantığı aklıma geliyor.. Birde oynama yaptırmıyor.. Lisansı free olarak verse bile bazı değişimlerde uyarı atıyorlarmış.. Öyle bişey duydum.. Yani bilmiyorum ya çocuk genç 18 yaşında para kırıyor.. Aylık şahsen bana 15 20 bin bıraksa ben razıyım.. Bunlar 100 200k' dan bahsediyorlar..
Birde varya bir çok konuları translate benzeri programla çevriliyor türkçe'den.. Yani yapıyorlar abi bu işi.. Ben çok WordPress açtım kapattım.. Çok şey denedim.. Tek sevdiğim özelliği.. Yazdığımın anında google üzerinde yayınlanmasıydı
Beyaz bir sayfa not defteri gibi aç yayınla .. Foruma göre çok çok hızlı yayılma süresi.. Denesek mi bi la bişiler
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..