Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2023, 00:12   #7
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: En az 200 k gelirli siteler

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
WordPress tamamen open source, lisans falan gerektirmiyor. Ama GeneratePress gibi temalar, RankMath Pro gibi SEO eklentileri ücretli. Madem ücretsiz bir şey kullanmaya için el vermiyor, gidip onların lisanslarından alıp yardıralım.
Ya ben anlıyorum ama çok karışık kitap sayfaları gibi.. Bakmışsındır illa .. Tema düzenleme renk düzenleme teknik şeyler değil.. Çok basit şeylerde takılıyorum ben.. İçerik gireceksin mesela bişi yapmak istiyorsun.. Onun bir konumlandırma görüntülenme şekli var.. Abi nasıl anlatsam bilene basittir belki ama ben çok zorlanıyorum.. S.basın sahibi ömer var mesela çok iyi anlar eder şimdi boş konuşmak istemiyorum yapmayı istediğim bir'şey ama öncelikle tam bir bilgi olması lazım.. Ben çok kurdum onu ısınamadım basit diyorlar ama çabuk sıkıyor .. Mesela bak smm paneller yapımı kodlaması var nasıl desem kullanıcı için bir evrimleştirme yapabiliyorsun çok iş aldım öyle ben.. Ama bu wp hazır kalıplı çok çok müdahale ettirmiyor tam kişiselleştirme yok.. Şu şey vardı bi sitesi wordpress di chiptr gibi adı gelmedi aklıma volkan vardıya ayrıldı kafa golü oyununu yapanlar.. Ha mobil tekno mu neydi anasını satayım.. Öyle bir şey denedim yapamadım.. Yani abi yapıyorlar para kazanıyorlar... Mesela ben bi ara şeye heveslendim... Alan adı 81 ilim nokta com gibi birşey.. Her ilin yerel haber bilgilerini ordan bul burdan bul bir yere topla mantığında bir site oluşturayım.. Yemedi yapamadım..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..

Konu Gress tarafından (25 Eylül 2023 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı