Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2023, 23:18   #7
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yaratıcı neden tehdit ediyor yakarım seni diye?

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Güzel bir soru. Madem kader var ve Allah her şeyi biliyorda ne diye kötülük yapanları cehenneme, iyilik yapanları cennete atıyor .

Yani benim yapacakları belli ise niye yanayım . Ha belli değilse kader niye var.

Şimdi bunu deyince hür irade, işte bazı şeyleri biz yaparız ederiz deniyor .

++

Bende yönetici olarak olarak örnek vereyim.

Bir iş yerinde geç kalana veya kurala uymayana gidip bağırırsanız, disiplin cezaları verirseniz, ne bileyim ağır kararlar uygularsanız, o kişiler sizden korkar, sizi sevmez. Sırf korktuğu için kurallara uyar .

Ama bu olanlar için tatlı dille uyarır, adam gibi davranır, yaptığının yanlış olduğunu, birdahasında yaptırım olacağını derseniz, bunun karşısında bu kişiler sizi daha çok sever, size saygıdan o kurallara uyar .

Ayrıca benim ve @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] 'ın dediklerinin güzel bir sağlamasını Celal hoca yapmış. Müthiş bir anlatım ve müthiş bir örnek.

Ortalık karışırsa konu kapatıcı yorumu ben yaparım hocam.. Sorunun benimle bir alakası yok veya öyle bir düşüncem yok.. Tartışlması güzel bir konu diye düşündüm yorum gelince..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı