Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2023, 00:34   #12
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: En az 200 k gelirli siteler

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Biz bunu seninle konuşmuştuk ama ben eski foruma geldiğimde daha vardı. Hatta foruma gelmeden yakın zamanda yine ekliyordum bir şeyler. Foruma adapte olunca kapadım siteyi.
Bir de sen o zamanlar satarken maili de devretmem gerektiğini söyleyince işin rengi değişti. Mailimi veremezdim
Bu işlerden anlamadığımdan şahsi mail kullanmıştım. Aslında kullanmamam gerekiyordu sanırım eğer ticarete dökeceksem
Ama özgün şeyler yazdığım için, şu an bile uğraşsam adsense onayı alırım belki. Ama o tarihte kendimi bir şeylerle oyalamak istiyordum ve baya kurcalayıp kendimce bir şeyler yapmıştım. Şu an adsenseden onay alabilecek ayarları becerebilir miyim işte onu bilmiyorum
Alan kişi de sonradan satacağından ya da işi biliyorsa; bu şu an yazıştığımız konu başlığındaki gibi yüksek kazançlara ulaştırdığı takdirde hesabın ilk sahibi Gmail'den geri çekemesin diye kurucu e-posta hesabıyla birlikte teslim alıyorlar. Bu ticaret şeklinin bir nevi raconu diyebilirim. Takipçili sosyal medya hesapları için de aynı satış prosedürü mevcut. O yüzden satışta isterlerdi.

AdSense hesaplarına site açıp, onaylatıp hazır ve onaylı şekilde satan; bu işin süreklilik halinde ticaretini yapan kişiler var. Ama hep kişisel yazılar ya da şiir olmaz. Ne bileyim; bir gezi blogu, dekorasyon, iş fikirleri, yemek tarifleri, teknoloji haberleri tarzı ya da yabancı niche siteler hazırlayıp bunlar üzerinden hesap alıp anahtar teslim satarak gelir kazanan bir güruh bulunuyor.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı