25 Eylül 2023, 00:42
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: En az 200 k gelirli siteler
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Alan kişi de sonradan satacağından ya da işi biliyorsa; bu şu an yazıştığımız konu başlığındaki gibi yüksek kazançlara ulaştırdığı takdirde hesabın ilk sahibi Gmail'den geri çekemesin diye kurucu e-posta hesabıyla birlikte teslim alıyorlar. Bu ticaret şeklinin bir nevi raconu diyebilirim. Takipçili sosyal medya hesapları için de aynı satış prosedürü mevcut. O yüzden satışta isterlerdi.
AdSense hesaplarına site açıp, onaylatıp hazır ve onaylı şekilde satan; bu işin süreklilik halinde ticaretini yapan kişiler var. Ama hep kişisel yazılar ya da şiir olmaz. Ne bileyim; bir gezi blogu, dekorasyon, iş fikirleri, yemek tarifleri, teknoloji haberleri tarzı ya da yabancı niche siteler hazırlayıp bunlar üzerinden hesap alıp anahtar teslim satarak gelir kazanan bir güruh bulunuyor.
|
Ya zaten ben fotoğrafçılığı seviyorum, onun üzerinden ve yine farklı kategorilerde kendi yazacağım makaleler, şiirler üzerinden gidersem aslında bu işten para kazanırım.
Ama şu an önceliğim bu değil. Bu ilerde belki daha sakin bir zamanda olabilir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|