Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2023, 00:54   #14
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yaratıcı neden tehdit ediyor yakarım seni diye?

Alıntı:
Charismax kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hocalarda böyle yapıyor insanlara senin kalbin mühürlü diyorlar sonra meşhur söz.. Cahille konuşulmaz E hocam adam sana gül gibi sorular soruyor açıklaya mıyor önüne ayet koyuyorsun zaten sana ayeti soruyor adam.. Dikkat et her hoca farklı örnek veriyor.. Konu biz değiliz.. Genel genel..
İnanmayan insan zaten Allah'a, ayete, kitaba inanmıyor nasıl inandıracaksın? Hocalar zaten açıklıyor açıklamalara da inanmıyorlar geriye ne kalıyor?
Allah dilediğime hidayet eder, dilediğimi saptırırım diyor. Bunu hacı hoca demiyor Allah diyor. Eee sen şimdi nasıl hesap sorucaksın? Adam Allah'a şirk koşmuştur affı yoktur bunuda söylüyor kalbini mühürledi bitti, dünyada cenneti yaşatır ona ölüncede sonsuz azabı. Bir adam inançsızdır sadece inanmaz ama ne küfür eder ne şirk koşar, Allah onun yaptığı bir iyilikten dolayı hidayet eder ve bir anda inanır araştırır vs tam müslüman olur.

Yani şunu diyorum 30 yıldır varım, yaşıyorum ve yaratılmışım ötesi yok geriye dönemem, yok olamam vs yani yapacak bir şey yok, dediklerini tabi ki yapacam. Yapmaktan ve kalben inanmaktan bir şey kaybetmem, asıl inanmazsam çok şey kaybederim.


Aklıma gelmişken şurada dursun.

  Alıntı