Teşekkürler... Ekleyelim bişiler
Kadınlar neden yaşlarını gizler yada söylemekten çekinirler? Bu yaş alma gerçeğini durduruyor mu?
Yaslari kabul edemediklerindendir sanirim,kafasinda durduruyordur herhalde.Eskiden forumda bende gizlerdim,yasim kücük oldugu icin ama
Erkekler neden bir kadınla yetinmezler her çiçekte duraksama gereksinimi duyarlar?
En nefret ettigim tip,karakteri bozuk oldugu icindir.
İnançlı mısın desem? İnançlıyım desen aynı inançta olduğumuz bir din'de neden sence bence şöyle düşünüyorum şeklinde fikir ayrılıkları çıkar ..
Herkesin inanc bicimi kendine,sana günah gelen bana gelmez,bana gelen sana gelmez,o yüzden bu konuda kimseyle polimige girmiyorum hic.
İnançsızım desen' neden diye sorulduğun'da neden anlamadığın için mi sorusu sorulduğunda tepki verip sanane dersin ?
Bu yukarıda alıntı içinde yazdığım soruyu tam soramadım kelimesi yok yazma şeklinde'de ne anlarsan diyim ona ben .. Çünkü %98 aynı cevap gelir hep sen farklı bişi söylersen diye şey yaptım...
Sorulara cevap vermek istemediğin zaman bunu belirtme şeklin sayı rakam koyarak mı?
Yo,yanitsiz birakirim,bos yani.
Şuan ters bir hoşuna gitmeyen sorular sormadım.. Hoşuna gitmeyen sorular sorsaydım.. Tabiki sorabilirsin soru sorulmak için bu konu açıldı dediğin sözünün arkasında durur muydun?
Istedigini sorabilirsin tabiki,elimden geldigince cevap vermeye calisirim illaki,asiri özel sorular olmus olsa,üstün körü gecerdim.
Forum kişileriyle reel kişileri ayırıyor'musun? Yani forumdan bir arkadaşın reel'deki gibi bir arkadaşın olabilir mi?
Bana bu cok sacma geliyor acikcasi,real-sanal ayrimi..Bu ayrimi yapiyorsan,yalanlarin arkasina saklaniyorsun demektir.Gercekte nasilsam,forumdada öyleyim.Forumda arkadas oldugum kisilerle,imkan dogrultusunda görüsmekte konusmakta isterim.
Ülke saat farkı senin türkiye ile ilgilendiğin online durumları etkiliyor mu?
Hayir
Aslınsa daha sami'mi sorular sorup resmi olmamak lazım.... Ben samimiyetten yanayım.. Yurtdışı dedin diye kasıp duruyorum ne sorsam diye kadkjg Sıralıyorum ya..
Karnın açken pratik olarak yediğin atıştırma yemek?
Cips,cikolata,meyve,tatli...
Rutin yaptığın şeyler hobilerin mi zorunlu işlerin mi?
Hobilerim
Korktuğun bir hayvan?
Korkma degilde,yilandan acaip tiksinirim,aslinda korkarimda tabiki
Korkularından bahseder misin? Mavi nelerden korkar ?
Bazen korkak bir insanim ben.Kavgadan korkarim mesela,öyleki birileri disarda kavga etsin,hemen kacarim,korkarim.Sarhoslardan korkarim.
Mavi bu hayatı nasıl yorumlar' ? Dünya ?
Hayat güzel,dünya güzel ama insanlar kötü.Adaletsizlik cok var.
Birde realist soru sorayım.. Bizde yurtdışı gelgitliyiz o yüzden soruyorum.. Ben ingiltereyi baz alarak bu soruyu soruyorum sen karma olarak cevap verebilirsin...
Yurtdışında yaşayan türkler... Kırmızı ışıkta sakince bekler.. Yaya geçitin'de yol verir.. Polisten korkarlar.. Yaşadığı yabancı ülkenin kurallarına harfiyen uyarlar.. Vergi kaçırmak hariç onu her şekilde bir şekilde yapıyorlar..
Peki bu yurdışında'ki türk vatandaşlarımız.. İpsala kapıkule her neyse işte.. Türkiye'ye girdikleri an' neden değişiyorlar ? Bir fikrin var mı ? O şundandır ya dediğin?
Evet dogru tespit,birden dünyayi ben yarattim oluyorlar.Altindaki borcla alinan arabayla hava aticam diye,kendilerinden geciyorlar.Görgüsüzlük en büyük neden bence.
Adam kırmızı ışıkta beklerken kornaya abanıyor hadi lan bilmem ne küfürler...
Yayalara yol vermiyor sinir stres ... Zaten bunu sende farketmişsindir..
Ben buna bir neden belirlemeni istiyorum soru bu ..
Herkes bir barut masallah,sabirsiz asiri.Hadsiz,terbiyesiz,saygisizlik diz boyu.Benim isim olsunda diyor,gerisi umrunda degil.