Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2023, 10:44   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Marina Bay Sands | Singapur

Marina Bay Sands | Singapur



Dünyaca ünlü Marina Bay Sands otel Singapur'da bulunmaktadır. Modern mimarinin benzersiz bir anıtı. Otel, Singapur'un orta bölgesinde yer almaktadır. 200 metre yüksekliğindeki üç 55 katlı gökdelenlerden oluşan karmaşık bir alanı kaplar. Binaların üstünde büyük bir teras var. Sonun şekli bir geminin güvertesine benzemektedir. Bu yapı, otel dünyadaki en tanınmış mimari simgelerden biri haline geldi.

Terasta 12 400 metrekare alana sahip muhteşem bir bahçe yer almaktadır. Buna ek olarak, geniş güverte ile çevrili büyük bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Lüks bir otelin çatısında teras restoran ve bar bulunmaktadır. Bu bölge, yüksek sevenler için ideal bir yerdir. Otelde kalırken, yüksek panoramik havzada her gün yüzebilir, güneşlenebilirsiniz ve restoranlardaki egzotik yemekleri tadabilir, şehrin manzarasını hayranlıkla izleyebilirsiniz. Otelde 2 500'den fazla oda bulunmaktadır, bunların arasında elit ve oldukça uygun fiyatlı klasikler bulunmaktadır.

Birçok turist, özellikle benzersiz teras güvertesinde her gün dinlenmek için bu oteli seçmektedir. Eşsiz yapı mimar Moshe Safdie tarafından tasarlandı. Yazara göre, kart destesinden esinlendi. Konuklar, şehrin panoramasına yalnızca çatısından değil, aynı zamanda odalarının pencerelerinden de bakabilirler. En lüks odalar üst katlarda yer almaktadır. Dünyaca ünlü spa Banyan Tree, en üst katlardan birinde yer almaktadır.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı