Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2023, 10:58   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Daewon Parkı Gözlemevi | Kore

Daewon Parkı Gözlemevi | Kore



Makyajın üzerine çıkmak için bir başka büyük fırsat, Seongnam'ın Kore kentinde bulunan Daewon Parkı Gözlemevi'ni ziyaret etmektir. Bu gözlemevi, modern mimarinin gerçek bir anıtı olarak da adlandırılabilir. Tasarımı Kyungam Architects Associates'ten Yong Chandzhki tarafından geliştirildi. Başlangıçta gözlemevi mimari rekabetin bir parçası olarak inşa edildi.

Yarışmada başarısız oldu, ancak açılışından bu yana, kasaba halkı ve turistler arasında hâlâ gözde bir tatil yeri olarak kaldı. Gözlemevinin göze çarpan özelliği 360 Cloud gözlem güvertesidir ve kentin görkemli dairesel panoramasını sunmaktadır. Gözlemevi büyük ve güzel bir parkta bulunuyor, bu nedenle turistlerin ilgisini çekmiyor. Burada, çocuklu gezginler rahatlamayı sever. Otelin yakınında çeşitli eğlence ve yemek seçenekleri mevcuttur.

Romantik insanlar Seongnam'ın ana cazibe merkezini ziyaret etmek istiyorlar. Kulesinin en üst katlarından birinde, romantik bir akşam yemeği için kasabada en iyi yer olan bir restoran bulunmaktadır. Gözlemevini yılın herhangi bir saatinde ziyaret edebilirsiniz. Açılışından bu yana, inanılmaz kültürel etkinlikler için kalıcı bir mekan.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı