Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2023, 11:23   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Dachstein Sky Walk | Avusturya

Dachstein Sky Walk | Avusturya



Gezegenin en gizli köşelerinde bile şaşırtıcı mimari anıtlar bulmak mümkündür. Dachstein buzulunda inşa edilen köprü mükemmel bir örnektir. Yapının son öğesi olan gözlem güvertesindeki bu muhteşem köprü, Avusturya'nın Dachstein kasabasında bulunmaktadır. Görüş dağlarda yüksek terminal kablo araba istasyonunda yapıldı. Asansör kullanarak gezginler 2 700 metre yüksekliğe tırmanabilirler. Bundan sonra güzel cam köprüden geçip dağların panoramik manzarasına hayran kalacaklar.

Buzul, bir köprü bulunan bir izleme platformunun temelini oluşturmaktadır. Yapısı, Slovenya ve Çek Cumhuriyeti topraklarından bile mükemmel şekilde görülebilir. Çok kırılgan göründüğü için herkes askı köprüsünden geçmeye cesaret edemez. Köprü ve gözlem güvertesindeki eskrim camdan yapılmıştır. Bu, heyecan verici bir sansasyon daha da geliştirir ve çevredeki dağ manzarasını herhangi bir engel olmadan hayranlıkla dinlemenizi sağlar.

Dachstein buzulundaki köprünün uzunluğu 100 metredir. Cazibe girişinde çocuklar için tamamen ücretsizdir ve yetişkinlerin bir bilet için yaklaşık 3 avro ödemesi gerekir. Daha sıcak aylarda, turistler için özel bir eğlence seçeneği sunulmaktadır. Merdivenlerden inip, dayanıklı camdan yapılmış bir zemin ve korkuluklarla özel gözlem güvertesine gidebilirler. Bu gözlem güvertesi bir uçurumun üzerine yerleştirildi. Çelik sinirli ziyaretçilerin bile yürüyüşünden çok fazla izlemesi olacak. Bu gözlem güvertesi genellikle Temmuz ayında açıktır ve soğuk başlamadan önce mevcuttur.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı