Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2023, 19:20   #2
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Hamas’ın İsrail'deki kanlı terör saldırısında bir Türk vatandaşı öldü, biri

Hamas haksızdı diyorum sivilleri alıyordu ilk başta diyorum.. Adam bana kafir diyor.. Savaşın dini mi var kardeşim.. Roket geldiğinde kıçına girdiğinde sana meshep mi din mi soruyor... Filistinin geçmişi geleceği beni bağlamaz.. Filistin toprakları her müslümanın derdi olmalı kıble itibari ile.. Ama halkı ve devleti bizi ülke ideoloji ve çıkarlarıyla uyuşmuyor...

İsrail tamam bilerek belki saldırılara izin verdi belki proje planı vardı ama fark'etmez.. Bu hamas'ın askerlerimiz dediği adamlar sivilleri aldı mı? Kurşuna dizdi mi? Bitti... Müslüman zaten bunu yapmaz..

Şimdi diyorlar'ki ayette gavuru israil oğullarını öldürün v.s... Ulan salak ayetin neresinden tuttun neresinden gördün.. Anlamadığın konulara dini olarak girmeyeceksin işte.. O kıyamet ahir zamanını anlatıyor ağaçların bile burada gel öldür demesi v.s bunlar bu zamanki konular değil... Hiç bir masum halkı öldüremezsin..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı