Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2023, 23:04   #11
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Hamas’ın İsrail'deki kanlı terör saldırısında bir Türk vatandaşı öldü, biri

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Hamas İsrail'i yok etmeye gücü yokken gidip saldırarak, İsrail'i masum halkın üstüne çekti. Belki de gücü var ama sadece amaç İsrail'i üstüne çekmekti. Hamas birileri tarafından desteklenmese böyle bir adım atmazdı. O kendi halkı için yapmadı başkalarının piyonu olduğu belli. Orada bizim bilmediğimiz kim bilir ne oyunlar, ne stratejiler dönüyordur.
Filistin kendi sonunu kendi getirdi, kendi halkını düşünmeden. Filistin'de ki masum insanlara üzülüyorum ama Filistin Devleti için nedense üzülemiyorum. İsrail için zaten hiç üzülmem.

Dediğim olay tam olarak bu işte. HAMAS bir terör örgütüdür ve her terör örgütü gibi emperyalizmin maşasıdır.

Halkını düşünmez. İsrail şuan sivilleri öldürürken İsrail olarak suçlu ise, HAMAS da en az İsrail kadar katildir. NET.

Ama bizim islamcılar ve arap taparlar ne hikmetse bunu görmüyor. HAMAS gibi rezil bir terör örgütüne toz konduramıyor. Gerçekten inanılmaz. Ya bi adamlar sivilleri katlediyor. Bundan daha aşağılık bir şey olabilir mi. Dünyada bundan daha vahşi bir şey olabilir mi.

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Kudüs diğer dinler içinde kutsal bir yer olabilir. Fakat gelen son din İslamiyet olduğu için, Kudüs ve Mescid-i Aksa İslam'ındır. Ben Filistin olarak bakmıyorum. Peygamberimiz Miraç'a Mescid-i Aksa'dan yükseldi, bizlerin ilk kıblesi orası.
Allah gelecekte olabilecek şeyleri gördüğü, bildiği için, şimdi kıblemizin neden Kabe olduğunu insan anlıyor. Çünkü hala kıblemiz Mescid-i Aksa olsaydı cidden çok büyük sıkıntılar doğardı.

Buraya katılmıyorum. 3 ilahi dini de yüce Allah yolladı. Orayı 3 dine de kutsal eyledi.

Son din islam olsa bile diğer ilahi yani Allah'ın dinleride yok sayamasın, sayamayız.

Kudüs sadece islama ait değildir. Diğer 2 ilahi yani semavi dinlerede aittir.

Dünyadaki barış anca bu mantık ve akıl ile sağlanır.

Yoksa herkes orası bana ait derse, bu vahşet, sivil katliamlar sonsuza kadar devam eder.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------

Konu rainbow6 tarafından (15 Ekim 2023 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı