Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2023, 23:08   #1
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Thumbs up 15 Ekim son tarih: 65 yaş üzerine ücretsiz yolculuk kalkıyor

15 Ekim son tarih: 65 yaş üzerine ücretsiz yolculuk kalkıyor

Alıntı:
65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı dönemin sona erip ermeyeceğine yönelik tartışmalar devam ediyor. Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği'nden yapılan açıklamada ayın sadece belirli günlerinde ücretsiz yolcu taşınacağı belirtildi.


Akaryakıtta artan maliyetlerin ardından 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullanması tartışmalara yol açtı.

Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim'de bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamıştı.

"GERİ KALAN 26 GÜN TAŞIMAYACAK"
NTV'de yer alan habere göre, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde tüm özel halk otobüslerinin sadece ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacağını ifade etti.

Soydaş, "Türkiye genelindeki tüm özel otobüsleri yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacak. Geriye kalan 26 gün taşımayacak" şeklinde konuştu.

Şehit aileleri, gazi aileleri, emniyet mensupları ve basın mensuplarının ise ücretsiz taşımadan sürekli olarak yararlanabileceği aktarıldı.
++

Ohhh be. Sonunda. Olması gereken bu.

Hem devletin üzerine yük bir şey bu hem de toplu taşımaları boş yere işgal eden bir olaydı.

Bedava diye ekmek almaya bile toplu taşıma ile giden, bir durak için toplu taşımaya binen sonrada çıkıp yer isteyip yaygara koparan yaşlılardan cidden gına geldi. Tüm gün gezince yaşlı değiller ama toplu taşımaya binince birden yaşlı oluyorlar .



------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı