Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] benim özel mesajım kapalı değil, herkes pm atabiliyor. Sadece gizlilik ayarlarında, bazı şeyler arkadaşlar olarak işaretli kalmış. Profilden girip pm atmayı denediysen o yüzden atamamış olabilirsin. Ama Özel mesaj gönderden nickimi yazdığında pm gönderiliyor aslında. O bilgileri de değiştirdim, profilde de görünüyor şu an mesaj gönderme seçeneği.
|
Silsile gereği yönetimi alarm'a geçirdim... İyi oldu böyle... Bir konu vardıda ortalığı yeterince ayağa kaldırdım zaten öğrenmişsindir haberin olmuştur...
Düşündüm'de forumlarda yöneticilerden birisi online olmasa bir olay gelişse panik buton arıyor insan
Kendimi biliyorum yoksa edepsizleşicem kendime hakim olamıycam iyi oldu bu farkındalık oldu.. Mesaj atardım ama aylar önce @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile bişi denemiştim.. Kapalı ö.m lere link sonu eklemeyle mesaj atabiliyor'muyum diye olmamıştı... Direk kapatıldığı için.. Öyle sanarak denemedim bile..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..