Paylaşım forumlarında bu var'mıydı gerçekten hatırlamıyorum.. Benim kendi dönemim'de olan paylaşım forumum (vbulletin) olmamıştı hiç denk gelmemiştim...
Konu yükseltme amaçlı yapılan yorumdur.. Yukarı' yorumunun kısaltılmışı...
Bilir'misiniz bilmem eskiden cafegeveze forumu vardı.. Bu forum genel'de knight online koxp kurulumları hileleri adam kastırma çözümlerini içerirdi... Sanırım teması bura gibi aynı olmasada şuan yazarken hissettiğim benzerdi renk olarak..
Oyun forumu'mu paylaşım forumu'mu bilmem ama orada baya takılmıştım knight zamanında
Harbi ha tüplü ekranlar falan ... Neyse nostalji orasıda..
İlk orada gördüm up up + up şeklinde.. Sonra bizim rap forumlarında fanclup'larda hep yapılırdır... Genel olarak arkadaşının konusunun yorumlanması için yapılırdı aşşağılarda kalırdı top10 istatistiklerde link atılırdı msn'den kanka yorum yapsana diye... Ya yorumlanırdı yada UP şeklinde konu hortlatılırdı.. O dönemler ilk google
seo bağlangıç dönemleriydi ve geçerliydi bu uygulama.. Şu'anda geçerli hala tepkime etkileşim..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..