Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2023, 13:51   #5
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Hulusi Akar İncirlik Kapatılsın Diyenlere Tepki Gösterdi !!

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
İş yine dediğime geliyor,Nato'da olduğun sürece bu işlere kalkışman bir işe yaramaz.Kaldı ki Abd ile nerdeyse en yüksek ihracatı sen yapıyorsun.Her işin ucu ekonomik sıkıntılara varır.Artık böyle işlere kalkışacaksak 3. dünya savaşının fitilini ateşlemek gerekir.Ve söylediğim gibi Abd'nin orta doğuda belki yüzlerce incirliği var.1970'lerdeki gibi etkilenmezler.

Ayrıca kapatsan ne olur,adamlar 2 günde dünyanın en güçlü gemisiyle onlarca uçak ve mühimmatla İsrail'e vardı.
Zaten ABD kapatılmasına karşın devasa uçak gemileri yapıyor. ABD bu yüzden büyük be güçlü. Bunu deyince Amerikancı ilan ediliyor insanlar ama durum bu.

Adamlar üretiyor, geleceği düşünüyor. Biz ise hala alkol içme, sakız orucumu bozar mı saçmalığı altında debelenip, bizi ilgilendirmeyen savaşlar için can atıyoruz.

++

Ya hocam sen yapma. 3.savaşı da 3.savaşı demek.

3.dünya savaşı öyle ottan boktan nedenlerle çıkmaz. Ha keza pandemiden sonra zaten uzun süre öyle bir şey olmaz, kimse cesaret edemez.

Dünya savaşı denklemi yüzlerce nedenin bir araya gelmesi ile olur. Şuan sadece arap ve yahudilerin bir savaşı ve ortadoğu bataklığı var. Olsa olsa en fazla arap - yahudi savaşı olur. Gerisi fasa fiso.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı