Tekil mesaj gösterimi
Alt , 22:43   #11
CEDDİ OSMANLI
SiyahSancaktaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Filistin'e destek veren Yahudiler ABD Kongre binasını bastı

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Her cümle "muhalifsin sen rörörö" diyorsun ama daha önce dediğim gibi içindeki kişi kendinden bilir işi durumunu ifade ediyorsun.

Bahsettiğim lanetli kavim olayı benim görüşüm değil. Tarihi, bilimsel bir gerçek. Buna da itiraz ediyorsan bu durumda partizan olan ve algıları kapalı olan sen olmuş oluyorsun. Yani ben kişisel fikrimi belirtmedim, varolan bir gerçeği, bilimsel veriyi, sosyolojik gerçeği söyledim.

Ayrıca ben osmanlıyı sevmeyebilirim. Sevede bilirim. Ama bu Filistin'in kahpece ihanet ettiği gerçeğini değştirmez.

Hala kendi ideolojik çerçevende sıkışığ kalmışsın. Filistin osmanlıya ihanet etti, hainler demek yeriine bana saldırıyorsun.

Yahu Filistin denen rezil ülke KKTC için bize İŞGACİ diyen adi bir ülke.

Şimdi bunu demek mi muhalefet ve muhalif olmak oluyor.

Ben Türküm arkadaş. Bana ihanet edene saygı duymam. Sen duyuyorsam bilemem.
Üstadım yanlış anlaşılma var ben Filistini savunmadim aksine ihaneti bende biliyorum tarihsel gerçek olarak benim üzüntüm masum siviller ve çocuklar..

Osmanlı yi yada kimse sevmek zorunda değil burda da yanlış anladın beni..

Bir yerde yerden yere vururken diğer yerde saldırmak için tutman bana çelişkili geldi..

Bana partizan diyebilirsin ki alınmam çünkü degilim tarafsızım her iki cephesinde eleştiririm .
İhanet edene elbette saygımız olmaz atalarımızın kemikleri sızlar karakterimiz değildir asla..

Sen beni yanlis anlamakla birlikte anlıyor ama başka yere çekiyorsun Üstadım..
  Alıntı