Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2023, 22:31   #6390
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Daha neler? kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Aman Regex bey beni utandırıyorsunuz! Hoş buldum teşekkür ediyorum. Teknik yöneticilik kısmına değinmiyorum bile zira onun mükemmelliği kelimelerle ifade edilemez. Artık koltuğunuzdan edilmenin vakti geldi ve geçiyor bile. Let the couch games begin!
Sizi teknik yöneticilik keser mi @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] hanım? Hazır @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] de evlendi -bizzat dün düğününe gittim, oradan bildiriyorum- söyleyelim; forumu devir teslim üzerinize yapalım. Böylelikle teknikle ilgili herhangi bir problem baş gösterdiğinde hesap vereceğiniz merci de yine zatıaliniz olur. Nasıl fikir? @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ve @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nın yeri sağlam ama benim ne olacağım belirsiz bu durumda. Hani özel üyelikte gözüm yok, üstümü çizmeyin yeter bana. Teşekkürler.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı