26 Ekim 2023, 15:33
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Kudüs
Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Okumussundur en alasını belkide buna söz etmedim yanlis anlama isine geldiği gibi davranma dedim samimiyetine sığınarak takılmayı seviyorum sana
Kendinin olanı tekrar almak için mücadele işgal değil onur savaşıdır Üstadım...
Ben muhalifim ama aynı görüşte olmayanlarla sohbeti cokk seviyorum daha çok şey öğreniyorum sayende ve bundan çok mutluyum
Tanımı sen belirle sıkıntı yok bastacisin Üstadım
|
İyi de o topraklar Filistin'e ait değildi ki. İsrail'e de ait değildi. İki kavim oraya yerleşti. Kendilerine neredeyse eşit toprak hakları vardı.
Sonra ne oldu ??. Filistin tüm uzlaşıları yok sayıp, İsrail'i işgal etti. Sonrası malum.
Yani senin mantığına göre Yunanlılar İzmir'i işgal ettiğinde kendilerine ait olanı mı almış oldu. Zira o bölgeler teknik olarak 3243242 sene önce onlar aitti .
Demem o ki; İsrial'in şimdi yaptığı yanlış ama bu yanlışın asıl ve ana sebebi Filistin denen rezil ülke. Zira rezil diyorum; hani bana yahudi vs. İsrail sevdalısı diyorsun ya; KKTC'deki varlığımız için İŞGALCİ diyen bunun için RUM YÖNETİMİ ile görüşüp, yanındayız diyen TÜRK DÜŞMANI bir ülkenin asla yanında olmam. Karşısında kim varsada sempati duyarım .
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|