Konu: Kudüs
Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2023, 16:23   #13
CEDDİ OSMANLI
SiyahSancaktaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Kudüs

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

İyi de o topraklar Filistin'e ait değildi ki. İsrail'e de ait değildi. İki kavim oraya yerleşti. Kendilerine neredeyse eşit toprak hakları vardı.

Sonra ne oldu ??. Filistin tüm uzlaşıları yok sayıp, İsrail'i işgal etti. Sonrası malum.

Yani senin mantığına göre Yunanlılar İzmir'i işgal ettiğinde kendilerine ait olanı mı almış oldu. Zira o bölgeler teknik olarak 3243242 sene önce onlar aitti .

Demem o ki; İsrial'in şimdi yaptığı yanlış ama bu yanlışın asıl ve ana sebebi Filistin denen rezil ülke. Zira rezil diyorum; hani bana yahudi vs. İsrail sevdalısı diyorsun ya; KKTC'deki varlığımız için İŞGALCİ diyen bunun için RUM YÖNETİMİ ile görüşüp, yanındayız diyen TÜRK DÜŞMANI bir ülkenin asla yanında olmam. Karşısında kim varsada sempati duyarım .
Yanlış analiz diyorsun ister sev ister nefret et gerçeği değiştiremezsin Kudüs Selahattin Eyyubi ile Filistine ait olduğunun altı çizilmiştir..

sevmezsin nefret edersin ama sempati duyduğu neli kanlı bebek katili terörist insanlık dışı isaril olursa sana ben sempati saygı duymam kusura bakma Üstad muhalifliği anlarım ama bu başka bir şey..
  Alıntı