Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2023, 20:43   #3
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Jön Türk'ün Düğünü ve Davetliler

Dostum ben bu tarz konularda çok fazla laf yapmayı sevmem, birçok kişi için sanal (ki bu tabiri kullanmayı da sevmem; bence dijital platform demek daha doğru olur çünkü sanal, gerçek olmayan demektir) olarak nitelendirilen kavramların dostlukları, aşkları, anlatılan hikayeleri ve dahi içeriksel olarak bile bir yalanı yaşıyorlar. Bizim hiçbir zaman dostluğumuz da, arkadaşlığımız da, samimiyetimiz de sanal ve yalan olmadı. Mutlu gününde yanında olabilmek benim için de büyük bir mutluluktu.

Her ne kadar annen; girişte Cem'in arkadaşıyım dediğimde bizi iş arkadaşların sanmış olsa da bu da ileride hatırlayabileceğimiz güzel bir anı oldu, hehehe. Annene de saygılar bu arada ^^

Senin düğünün vesilesiyle @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile de bir süre sonrasında tekrardan yüz yüze görüşmüş olduk, ben de Bursa'dan Ankara'ya geldiği için ona ayrıca teşekkür ediyorum.

Seninle 2015 yılından bu yana süregelen arkadaşlığımız çerçevesinde hedefimiz 10 Kasım'da buluşmaktı ancak daha sıradan bir tarihte buluşmamızı gerçekleştirmiştik. Şimdi de düğününde yine mutluluğunu paylaşmak nasip oldu, ne var ki bu konuyu buraya da tam 1 hafta sonra; 29 Ekim gibi yine özel bir günde açmış oluyorsun. Bak bunlar hep işaret, dış minnakların planı hep bunlar! Oyun çok büyük.

Neyse, tekrardan bir ömür mutluluğun daim olsun dostum. Seviliyorsun.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı