Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2023, 21:28   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart İnanç Yolu Köprüsü | Çin

İnanç Yolu Köprüsü | Çin



Çin, nefes kesen tatil beldeleri arasında gerçek bir liderdir. Köprü Tiangen dağında inşa edilmiş ve son zamanlarda 'inanç yolu' olarak anılmıştır. Köprü, ağaç kaplı vadinin yamacında yüksek mukavemetli camdan yapılmış, tamamen şeffaf bir yapıdadır. Cam köprü üzerindeki yürüyüş, heyecan severler ve Höhenangst'lı turistler için kesinlikle tavsiye edilmeyen nefes kesici bir maceradır.

1 200 metre yükseklikte bulunan köprünün gerilmesi 60 metreyi oluşturur. Köprüden, panoramik görüntü Tianmen Ulusal Parkı'na açılıyor. Buradan güzel fotoğrafları alabilirsin. Köprü oldukça mütevazı boyutuyla karakterizedir. Genişliği sadece 1 metredir. Köprüyü oluşturan eşsiz güvenlik camı inanılmaz derecede sağlam ve emniyetlidir ve 6 cm'den daha fazla bir kalınlığa sahiptir.

Olağanüstü dayanıklılığa rağmen, tüm turistler köprüye adım atmaya cesaret edemezler. Cam çok temiz, bu yüzden kayalıklara girdiğiniz yürüyüş sırasında gözüküyor. Özgün köprü, garip ağırlıksızlık duygusunu hissetmek isteyenlere hitap edecek. Köprü üzerinde yürüyüşler sırasında biri temizliğe dikkat etmelidir. Turistlerin gözlemlemesi gereken ana kural budur. Köprüyü her gün temizleyecek olan temizleyiciler de ziyaretçiler kadar korkuyor. Cam köprü yüzeyi, özel ayakkabı örtüleri ile kullanılabilir, çünkü cam sıradan ayakkabılarla çizilebilir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı