Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Filistin denen rezil ülke. Zira rezil diyorum; hani bana yahudi vs. İsrail sevdalısı diyorsun ya; KKTC'deki varlığımız için İŞGALCİ diyen bunun için RUM YÖNETİMİ ile görüşüp, yanındayız diyen TÜRK DÜŞMANI bir ülkenin asla yanında olmam. Karşısında kim varsada sempati duyarım .
|
Arap sevici olduk. Çok ilginç hakikaten, üzerine bastığınız üzere, ne hikmetse iki millet tek devlet azeribaycan da
KKTC' yi tanımamakta. Adama sormazlar mı? Ula bu nasıl kardaşlık?
Bu arap seviciler; ne hikmetse Çin' de Uygur Türklerine yapılanlara aynı tepkiyi göstermemekte. Zulme uğrayan Türk orada dururken, sahi benim arap neyim(nasıl önceliğim) olur? Türkler islami ideolojiden çok ama çok önce vardılar. Daha adaletli idiler. Kadınlar islamiyet ile kölelştirildiler. Kimse bana günümüz siyasal islamcıların kadınlarının lüks şatafat hayatını, çalışma yaşamını örnek göstermesin. Çünkü öyle bir islami kadın hakları yok. Binbir çeşit sislam türettiler. En doğrusunu kendilerinin ki olduğunu iddia ediyorlar. Tabi tabi en doğrusu sizinkisi dir kesin. Afganistandaki molla islamı bilmiyordur. tabi tabi...