Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2023, 12:43   #6
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Blinken sarılmak isterken, Hakan Fidan'ın kendini geri çekmesi

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Niye şaşırasın ki. Şu duruma destek verecek kadar IQ düşük birisi değilim ki.

Zekamdan niye ödün vereyim.

Böylesi şovlara cahil olsam kanar ve ağzımın suyu akardı . Neyse ki seni şaşırtacak kadar beynim kulaklarımdan akmıyor .
İktidara öfken yüzünden, ülkesini seven insanlara IQsu düşük muamelesi yaptığının farkında mısın?
Buna bende dahil...

Konuyu açan benim ve Blinken'ın sıfatını o hale getiren durumu, iktidar kim olursa olsun desteklerim ben...
Söz konusu a partisi b partisi değil.
Söz konusu Vatan...

Ve kendini bir şey sanan Egoist ABD'ye orada dur mesafeni koru demek yakışırdı bize.
Onu da yaptılar, içimin yağları eridi...
Ben iktidar yanlısı değilim ama ABD bu tutumu hak etti!

Bir şey söylim mi, eğer Hakan Fidan orada Blinken'a sarılsaydı, benimde adım Zeynep'se sen en ağır şekilde eleştirirdin burada bunu hepimizde biliyoruz.
Bana şurada Hakan Fidan'ı savundurttun ya.

Seninle her zaman aynı görüşte olmayan insanlara IQ'su düşük muamelesi yapamazsın, IQ siyaset üzerinden mi hesaplanıyor?
Hiç sanmıyorum.

Konuyla alakalı istediğin eleştiriyi yap, konu benim diye olumsuz yorumlara takıldım mı bugüne kadar ama sen bir fikri destekleyeni aşağılıyorsun.
İşte bu hiç hoş değil.

Eleştiri yapma özgürlüğüne sahip olabilirsin ama hakaret etme özgürlüğüne sahip değilsin.
Rica ediyorum bu konu da biraz özverili olman.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı