09 Kasım 2023, 13:14
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Blinken sarılmak isterken, Hakan Fidan'ın kendini geri çekmesi
Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ben @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Üstadın bu niyetle yorum yaptığını düşünmüyorum aşağılama felan ona binaen esprili yorum yaptım samimiyetine güvendiğim için..
ama genel teması ile de eleştirini haketti..
Ne yapsa suç olarak bakılması objektij olmuyor...
|
Yorumu sana özel yapmadı ama, bu yorum genel; "Şu duruma destek verecek kadar IQ düşük birisi değilim ki." ABD'ye tavır alınmasını desteklemeye IQ'su düşük diyor.
Ben milliyetçi bir insanım, sağ/sol, a parti b parti umrumda değil. Ben ülkem için en iyisini isteyen bir insanım, bebek katillerine destek veren ABD'nin de şu sıfata bürünmesi beni sevindirdi. Ha yeterli mi? Tabi ki yeterli değil, az bile...
İktidarı yeri geldiğinde siyasiler olarak değil, devlet olarak görmemiz gerekiyor, şu an başımızda onlar var ve devlet halkı temsil eder, biz onları seçsek de, seçmesek de.
Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye... Yine sevmeyin ama dışarıya karşı ülkemizi de, başındakini de yeri geldiğinde dışarıya karşı korumasını bilmezsek, bizi içerden çökertirler, dışardan savaşlarla değil.
Tüm Türkiye hatta ABD halkı bile kendi ülkerinde bakanlarını, başkanlarını eleştirirken, ben alkış mı tutucam ABD'ye...
Ve ABD'ye tepki göstermem IQ'su düşüklük olarak yorumlanacak...
Art niyet olsun veya olmasın, IQsu düşük diyorsa, üstüne çektiği oklara hedef olmayı da göğüslemiş demektir.
Yazdığı yorum kendisini üstün gören, başka herkesi aşağılayan bir yorum.
İki kere düşünüp yazsın o zaman, çünkü hakarete vardırıyor.
|
|
Alıntı
|