Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2023, 15:24   #10
Kırılmış Bir Kalbin Hesabı, Bu Dünyaya Ağır Gelir.
KoJiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İHH İncirliği basmak isted;, 6 polis yaralı

Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim benim seni anlıyorum şurda bir noktaya değinmek istiyorum..

Direk Kemalistler diye yaftalamayalım bir kısmı diyelim..

Onlarada saygı gösterelim nasıl saygı görmemizi beklediğimiz gibi..

Bir kısmı böyle evet haklısın..

Objektif olan kısımda var hakkını yiyemem asla bir çok siyasi sohbetlerde

bulunuyorum..

Mesele Filistin ve diğerleri değil iktidara muhalefet olsunda ne olursa olsun..

Muhalefet anlayışı körüne körüne reddetmek anlaşışıyor nedense..

Dünyada sadece bizim ülkemize mahsustur bu..

Ülke içi farklı bir de dış vizyon önemlidir ya..

Örneğin adam Kraliçenin cenazenisine gitmez el pençe duran dünya liderleri gibi bakanını gönderir kendisi gezer bu dış vizyon hareketidir ama muhalefet gözünde yine suçtur gitse başka suçtur!...

Ülkesini dış dünyaya şikayet edeni görmezler vizyon hareketine saldırılır..

Siyonist kelimesini RTE üretti sanki telaffuz ettiğin anda kıyamet kopar..

Orda katliam yapan Yahudiyi baştacı edecek hale gelir neden iktidar düşmanlığı...

İktidar benim babamın oğlu değil yanlışı sonuna kadar eleştiririm burdada çok eleştirdim..

Muhalefet madem bu kadar hevesli buyrun iktidara !...

Ama birbirlerini hançerlemekten yemekten koltuk savaşlarından fırsat kalmıyor ki !...

Bunu Kemal dedemiz bile itiraf etti !...

Abi sana hak veriyorum ama cidden söylediklerim doğru al birini vur ötekine mesela kaz dağları meselesi vardı hatırlarsan ??

Türkiye'nin akciğerlerinden Kaz Dağları yakınlarındaki Çanakkale'nin Kirazlı köyünde başlatılan altın arama faaliyetleri tartışma yarattı. 45 bin ağacın kesilebileceğini belirten ÇED (çevresel etki değerlendirmesi) raporuna rağmen Kanadalı şirket Alamos Gold'un faaliyetleri için 195 bin ağaç kesildiği öne sürüldü.

Direk Kemalist tayfa hemen tayyip erdoğana suç attılar işin gerçeği ortaya çıkınca herkes sus pus sesi kesildi örnek disney plus atatürk filmini kaldırdı sözde atatürkçüyüm diyenler sesini çıkarmadı hiç biri bizden biri yapmış olsa ülkeyi kaosa sürüklerler.

Diyelimki biri gelip beni evimden çıkarsa ailemi öldürse bunlar terörist değil ben karşılık verincemi terörist oluyorum işte ben buna kızıyorum abi amerika ırağa girdiğinde kimseye acımadılar amerikan askerleri ırakları kadınlara tecavüz ettiler afganistanda çoluk çocuk katlettiler suriyede libyada katliam yaptılar mynmarda olsun doğu türkistanda olsun katliam yapıldı gazzede filistinde hala devam ediyor bunlar terörist değil ama kassam tugayları karşılık verince operasyon yapınca oooo hamas terörist yok ya öyle bir dünya yok sen kalkıp filistinli halkını yerlerinden ediceksin evini barkını alıp ailesini yok ediceksin sonra kalkıp kendi halkını oraya yerleştirceksin adama sorarlar hayırdır aslanım kimin ülkesinde kime posta koyuyorsun kassam birliği avucunun içi gibi biliyor gazzeyi filistini şimdide geri alıyorlar almak zorundalar adama sorarlar sizin filistinde ne işiniz var...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Konu KoJiRo tarafından (11 Kasım 2023 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı