15 Kasım 2023, 11:51
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Mevcut CHP'yi zerre beğenmeyen ve Kılıçdaroğlu'nun da çok bile kaldığını düşünen birisiyim. Ancak olay zihniyet değil. Türkiye'de %70 sağ, %30 sol oy vardır ortalama. Sol partiler ne yaparsa yapsınlar, ağzıyla kuş da tutsa; işçiyi, emekçiyi savunur, o işçi gider sağ seçmen olduğu için "alnı secdeye değiyor" düsturuyla oyunu kullanır. Bu ne yazık ki hep böyledir. Bundan sonra da korkarım böyle olur.
CHP'nin 80 yıldır gelememesinin asıl ve birincil nedeni bu. Çok partili döneme sosyolojik koşullar biraz daha iyileştiğinde, köy enstitüleri kapatılmayıp birkaç jenerasyon mezunlarını verdiğinde geçilmeliydi. Halk için halka rağmen düşüncesi ne kadar doğrudur, orası da tartışılır gerçi.
|
Benim demek istediğim o değildi aslında yıllardır insanların herşeyine karıştılar seni temin ederim 1999 dan beri çalışan biriyim solcuların işçiyi savunduğunu görmedim 21 yıllık çalışma hayatım var chp ilk iktidar zamanlarında halka hiç bişey sormadılar hep kendi kafalarına göre eseni yaptılar ( kralcılık ) halk bunu istemiyor düşün şu dönemde muhtarı bile biz seçiyoruz ama o dönemler halka hiç bir zaman hak tanımadılar tayyip erdoğan refendum yaptığında farkındaysan halka sordu halk onay verdi sağcısı solcusu farketmiyor o dönemde solcular zorluk çektiler baktılarki istedikleri olmuyor kimse chp'ye oy vermedi mesela örnek sen mecburmusun erdoğana oy vermeye değilsin şimdi bunu elinden alsalar mecbur kılsalar yada tayyip erdoğan kimseye sormadan yoluna devam etse sen buna karşı çıkmazmısın ben şayet karşı çıkarım..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|