Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2023, 16:10   #5
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yemen ve Uygur Türkleri Katliamına Ses Etmeyenlerin Filistin İçin Aslan Kesilm

Ben canına kastedilen kim olursa olsun üzülürüm. Düşmanım dahi olsa.
Her insan kendinden mesuldür, kendi vicdanından sorumludur. İçleri rahat uyuyabilen uyuyor, uyuyamayan uyuyamıyor.
Vicdanı ve insanlığı olmayanlar üzülüyor mu tabi ki hayır. Ölen insanlar, bebekler üzerinden duyar kasıp, ticarete dökenler yok mu? İlla ki bu durumu kullanan vicdan yoksunları vardır. Şu an Filistin'in bu kadar ön plana çıkmasında internetin gücü de var.
Sosyal medyada kimin hangi amaçla destek olduğunu bilemem ama ticari amaçla çıkar için yapanları da Allah biliyor. Yani herkes niyetinden sorumludur aslında.

Türk'üz, Türk kardeşlerimizin yanında olmayacağız, desteklemeyeceğiz de, gidip gününü gün eden, alem yapan Arapları destekleyecek değiliz.
Aşırı öfkeliyim zaten Arabistan'a. Bana Müslümanlıklarını sorgulamak düşmez ama insani duyguları olmadıkları ortada. Benim gözümde hiçler. Sorsan bizim ülkede yurtdışında yaşayanlar için; elin gavuru vs. gibi saçma sapan tabirler kullanırlar. Ama öyle dedikleri insanlar, insanlıktan nasiplerini alan insanlar. Hristiyanlar onlarca ölen bebek/kadın için ayağa kalktı ama Araplarda tık yok. Benim gözümde İsrail'den farkları yok.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı