Tekil mesaj gösterimi
Alt , 23:07   #1
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Boğa Burcu | 27 - 03 Ekim 2023 Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu | 27 - 03 Ekim 2023 Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta itibariyle finansal konularda yüzünüz gülebilir. Ödemelerinizi tamamlamak, haklarınızı almak, yeni işler ve konularla ilgilenmek, hayatınızı zora sokan alışkanlık ve sorunlarla ilgilenmek size iyi gelecektir. Bazı konular resmiyet kazanabilir, özellikle gelir beklentisi noktasında elde edeceğiniz yeni kazanımlar size farklı planlar yaptırabilir. Kendinize yeni meşguliyetler bulmak, kafaya taktığınız sorunları aşmanızı, bunların sorun olmadığını fark etmenizi, enerjinizi farklı alanlara yönlendirmenizi sağlayabilir. Bu da önemli bir eşikten geçmek için iyi bir adım olabilir.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Artık kırgınlıklara, endişelere, akışına bırakmaya mahal vermeyeceksiniz. Aklınızı başınıza getirecek, farkındalığınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ekonomik sorunlar, aileyle ilgili uğraşlar, mali gündemler sizi ne yapmanız gerektiği konusunda uyarabilir. Fevri ve isyankar bir duruş sergilemediğiniz zaman her şeyin üstesinden gelebileceğinizi göreceksiniz. Özellikle kazanç getirisi olacak işler ve yatırımlar, bunlarla ilgili ortaklıklar noktasındaki şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Artık girişimlerinizin ve iş becerilerinizin yönünü netleştirebilirseniz. Birçok fikirden yalnızca birini kullanmanız gerektiği görebilirsiniz. Size neyin iyi geldiğini görmek, öfkenizi bir enerjiye dönüştürerek hamle yapmanızı kolaylaştıracaktır. Gelir gider hesabınızı iyi tutmalısınız. Yaptığınız harcamaların nereye gittiğini, size ne kattığını ve kaybettirdiğini fark ettiğinizde bu hesabı tutmak daha rahat olabilir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. veya yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi programlayabilirsiniz. İş seyahatleriniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç veya şehir değişikliği olası. Aynı zamanda bir eğitim neticesinde alacağınız sertifika ile çok büyük başarılar elde etmeniz mümkün.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
  Alıntı