Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2023, 22:27   #11
Çevrimiçi
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Gericileri rahatsız eden Kızıl Goncalar dizisi hakkında RTÜK harekete geçti

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Konu sadece tarikatlar olsaydı, evet güzel bir dizi çekiyorlar derdim
Ama içinde öyle olaylar var ki, İslam düşmanlığına sebep olacak şeyler.
Çünkü hiçbir tarikatın bundan kendine pay çıkaracağını sanmıyorum. Yine ucu, kendi halinde olan, inancını hakkıyla yapanlara dokunacak.

Bu aynı şey gibi alkolü adam akıllı içemeyenler yüzünden, herkesin karısını dövdüğünü düşünülmesi gibi.

Gericilikle alakası yok, bir levent kırca gibi dizi program çeksinler kimse ses etmez.
Ama bildiğin tarikatları anlatacaklar diye İslam düşmanlığına sebep olacak sahneleri var.
Levent Kırca demişsin, yalnız rahmetli Levent Kırca'nın son dönemi bu yönetime denk geldiği için son yıllarda iş yaptırmıyorlardı. Levent Kırca'nın RTE ile ilgili de skeçleri vardır meşhur ama hep 90'lardan. Kırca'nın ekolünü devam ettirip, hiciv komedisiyle uğraşan yine rahmetli (birkaç yıl oldu öleli, çok genç gitti) Turgay Yıldız vardı; sırf muhalif olduğu için ana akım medyada iş yaptırmıyorlardı, tek başına YouTube'da video çekerek hicvini yapıyordu adam.

Keşke dediğin gibi olsa ama hiçbir türlü eleştirel bir şeylere tahammül yok maalesef. Bu arada habere konu diziyi izlemediğim için bilgi sahibi olmadan yorum yapmak istemedim ama ülkemizde bir tarikatlarla beyin yıkama ve suistimal gerçeği var, FETÖ'ye savaş açınca bu olay bitmedi; bunun Menzil'i var, Süleymancıları var; Adnan Oktar denen adam bile daha şunun şurasında birkaç yıl önce ayyuka çıktı.

Ek olarak bu alkolle ilgili içen herkese tukaka muamelesi yapılması üzerinden o örneği sana ben verip, alkolün aslında doğrudan öyle etkileri olmadığını ve insanın bilinç altında bu olduğu için yapan kişileri falan sana detaylı detaylı anlatmıştım. Benim verdiğim örneği bu mesajında kullanmış olmana sevindim.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı