Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2023, 20:23   #22
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 29. Haftanın Konuğu Papatya

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Ben bu satırların üstüne duygu ve düşüncelerimi öyle kısacık aktaramam, yazmaya başlarsam da makale gibi olur, konunun dışına çıkar.
Yazdıkların çok değerli, senin de güzel kalpli ve çok değerli olduğun gibi
Bende seni çok seviyorum canım benim, iyi ki varsın

* * *

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] nelerden rahatsız olur, neler üzer, neler kızdırır, neler mutlu eder. Bahseder misin biraz
Benim bu mesajını geç görmem peki, duygulandım

-Eğlenceli yapım kadar duygusalım da aynı zamanda her- an her şeye duygulanabilirim bazen bir ölüm haberine, şehit haberine, duygusal filmlere..
Kendimden çok düşündüğüm insanlar tarafından aynı değeri görmemek de beni üzer. Kimseye kin tutup küs kalamam ama çok kırılırım.
-Dostum olan birinin aramız bozulunca beni satması en kızdığım şeydir. İnsanlar arasındaki ilişkiler değişebilir, dostluk ya da arkadaşlık bitebilir ama karakterli olan her insan geçmişi geçmişte bırakıp yoluna devam etmeli, sırlar kendisiyle mezara gitmeli ama günümüzde bu yok maalesef biriyle aran bozulsa, çıkarına ters düşsen hemen satılıyorsun. Aslında herkes kendi karakterini belli ediyor.
-Anlayışsız, egolu ve bencil insanlardan, sahte samimiyetlerden rahatsız olurum.
-Ufak şeylerle mutlu olan biriyim. Bazen küçük bir mesaj bazen ufak bir hediye kalpten gelerek yapılan her eylem hoşuma gider

Teşekkür ederim canım

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]