Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Cevapların güzel
Kitapla aran nasıldır..
Hangi kitap sende iz bıraktı veya kitabın yaşattığı dünya ya dahil olmak istedin mi hiç ?
Duygusalmısın ne boyutta duygusalsın..
Sence duygusallık şu an ki dünyamızda bir lanetmidir ?
Yalnızlığı seven birisi psikoljisi bozukmudur yoksa mutlu olduğu için devam etmesi normalmidir ( bu sorunun cevabı kendim için )
Papatyanın en büyük fobisi nedir ?
Dünyanın hangi harikası ilgini çeker bölge olarak ?
Reelde ki Papatya ile sanaldakinin arasında istemeden de olsa fark varmıdır ?
Devamı gelecek
|
-Lise yıllarımda çok kitap okurdum. Okul kütüphanesindeki çoğu kitabı okumuştum. O dönem derslerimle ilgilenmez bol bol okurdum. Bir gün kütüphaneden en çok kitap okuyan kişiye çeyrek altın verilecekti. Sınıf öğretmenim "Sen alırsın, senden fazla okuyan yok."demişti. Ben alamadım
Okuduğumuz kitapların özetini vermek gerekiyormuş ben vermediğim için alamamıştım. Şu an yoğunluktan ötürü okuyamıyorum.
-Bu yaşıma göre çok değişkenlik gösterdi. Ortaokuldayken "İpek Ongun- Bir Genç Kızın Gizli Defteri" romanından çok etkilenmiştim. Lisedeyken en çok "Yüreğim Seni Çok Sevdi" romanını sevmiştim. Günümüzde bunun yerini "Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları" kitabı aldı.Şems ve Mevlana'yı daha iyi tanıdım, o zamanlarda olmak isterdim.
-Çok duygusal bir insanım ama aynı zamanda da eğlenceli. Yerine göre değişiyor duygularım.
-Bence duygusallık herkeste bir parça olmalı. Duygusal insanda merhamet fazlaca bulunur çünkü, merhametsiz insanda acıma duygusu olmadığı için herşeyi yapabilir. Günümüzde insanlar çok duygusuzlaştı, başkasının acısına bile üzülmez hale gelindi. Evlatlar anne babasını ölüdürür oldu. Bunların hepsinin altında yatan temel etkenlerden birisi de duygusal olmamaları, merhaöetsizlikten kalpleri kararmış, empati yoksunu olmaları. Bence asıl lanet merhametsiz, duygusuz insanlar.
- Yalnızlık güzeldir, insana huzur ve mutluluk verir. Psikoloji bozmaktan çok psikolojiyi düzeltir ama bir yere kadar arada bir yalnız kalması güzeldir. İnsanın dertleşeceği, mutluluğu ve üzüntüsünü paylaşacağı arkadaşı ve dostu da olmalı onlarla vakit geçirmelidir. Yalnızlık Allah'a mahsustur denir
-En büyük fobimi yaşadım. Ailemden birinin ya da hepsinin kaybıydı. Onun dışında yükseklik ve böcekler diyelim.
-Dünyaya henüz açılamadım yurt dışından davet alsak da gitsem
Karadeniz bölgesini çok seviyorum özellikle Rize, bence görmeyen herkes görmeli.
-Sanalda nasılsam reelde de aynıyım diyemem aramızda çok fark var tabi ki. Sanalda sevmediğim kişilere mesafemle tepkimi belirtirken reelde daha çok jest ve mimik kullanırım. Burada çok soğuk muşum, reelde aksine daha konuşkan ve güler yüzlüyüm.
Sorular için teşekkür ederim