Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2023, 11:12   #30
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 29. Haftanın Konuğu Papatya

Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Cevaplar çok güzeldi ben teşekkür ederim..

Yaşam felsefen nedir peki sadece ömrü tamamlamak mi arkanda iz bırakmak mı ...

Yalnızlık Alllaha mahsustur lakin çile çekmektense Yalnızlığı tercih bir huzur mabedi degilmidir sence..

Tercih yapmis olsan insandan yanami yoksa dünyanın en vefalı canlısı olan sessiz dostlarımız hayvanlar mı olurdu...

İnsanlığa mesajın nedir..

Dünya ötesi evrende neyi merak ederdin..

Ruhu tanımlarmisın?

Vefa sende neyi cagrıştırir?

Nostaljik birimisin.

Sıktın yeter sus dersen saygi duyarim
-Var olan ömrümü tamamlarken arkamda güzel izler bırakmak, öldüğümde güzel hatırlanmak isterim.

-Çekilen çilelerde tecrübe degil midir? Tecrübelerimiz değil mi bizi güçlü kılan? Sevilen uğruna çile çekmeye değer Yalnızlık sadece bir terapi gerekli zamanlarda alınan bir doz ilaç gibi bir şey.

- İkisi arasında tercih zor gerçek , sağlam dostlarım da oldu çünkü her ikisini de isterdim ayrım yapamazdım.

- Hayat dediğimiz bir gün bitecek önemli olan ahiret hayatımıza ne götürdüğümüz. Dünyalık şeylere fazla aldanıp ahiretinizden de olmayın. Bir de bana zararı dokunup da seslenmediğim insanlara da bu dünyanın öteki tarafı da var orada hesap daha çetin olacak bilin derdim.

- Evrende çok bir şey merak etmiyorum ama ahiretteki yaşantıyı merak ediyorum. Özellikle de dünyadayken yapmadığı zalimlik kalmayan insanların ahiretteki sonunu merak ediyorum.

-Ruh bedenin içindeki en önemli bir parça tıpkı yeni doğan bir bebek gibi onu da büyüyüp iyi yönde geliştirmem bizim elimizde.

- Vefa bende Peygamber (S.A.V)'i çağrıştırır. Keşke demek de iyi değil ama vefada O' nun gibi olabilsek , onun ahlakı gibi ahlaklanabilseydik.

- Yerine ve ortamına göre nostaljik olduğum da oluyor.

Estağfirullah , hiç öyle bir düşüncem yok güzel sorularınız için ben teşekkür ederim.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]