Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2023, 08:44   #36
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 29. Haftanın Konuğu Papatya

Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Estağfurullah bilakis emsal teşkil eden hayat düsturu niteliğinde şahane cevapların soruların devamını getirdi ve şekillendirdi yoksa ben cahil kim ki haddime bile değil..

Samimi cevapların için teşekkür ederim kardeşim benim

Estağfirullah sorular kaliteli olunca cevaplaması da güzel oluyor.Teşekkür ederim kardeşim

Rabbimizin kusursuz yarattığı evren yada tabiatta en dikkatini çeken farklı duygulara yol açan lardan örnek verebiliirmisin?.

Merhametin ölçüsü nedir sende ?

Güven duygusu ne boyuttadir benliginde.

Bilimsel açıklamalardan uzak rüya sende ne uyandırır gerçekten hayatın yansıması mi yoksa bilinç altimidir.

İnsan dan başka varlıkların yaşamına inanırmisin adını belirlemedim sen koymani istedim..

İnternet sonrası ve öncesi hayatı tanimlarmisin.

Edebiyat la aran nasıldır..

Gizem veya doğa üstü olaylar ilgini çeker mi.

Hayatınin hangi evresine geri dönmek isterdin yada istermiydin...
-Güneşli havada yağmurun yağması, ağaçlardaki düzen, deprem sonrası o topraklarda oluşan çiçekler Allah'ın hikmeti.

-Merhametin ölçüsü kişinin gönül kabıyla orantılıdır. Gönlü geniş olanın merhameti de çok oluyor genelde.

-Hayattaki en şüpheci insan ben olabilirim. Çok çabuk güveniyor gibi görünsem de zor güvenirim ama bir kez güvendiğim birine karşı da tüm şüpheleri bir kenara bırakırım. Guven duygusu bende aşırı boyuttadır.Bu yüzden de çok satılmışlığım olmuştur.

-Ne gerçek hayatın yansıması ne de bilinç altıdır. Rüyalar ile amel edilmez denilir ama en hayırlı işlerde istihare yapılır. Rüyalar bir araç sadece doğru yönlendirme ile hayırlı sonuçlara götürür.

-Uzaylılar varmış Ruhani varlıklara inanırım. Melek ve cinler vardır.

-İnternet öncesi aile ortamı vardı internet sonrası aile kavramı yok oldu. Asosyalleşildi. İnternet toplum yapısını genel olarak bozdu.

-Edebiyatı severim.Bir dönem şiir ve öykü yazmayı da denemiştim.

-Gizem ve doga üstü olaylarında ilahi işaretler olduğuna inanırım bu yüzden genelde dikkatimi çeker.

-Babamlı zamanlara dönmek isterdim.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]