Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
-Güneşli havada yağmurun yağması, ağaçlardaki düzen, deprem sonrası o topraklarda oluşan çiçekler Allah'ın hikmeti.
-Merhametin ölçüsü kişinin gönül kabıyla orantılıdır. Gönlü geniş olanın merhameti de çok oluyor genelde.
-Hayattaki en şüpheci insan ben olabilirim. Çok çabuk güveniyor gibi görünsem de zor güvenirim ama bir kez güvendiğim birine karşı da tüm şüpheleri bir kenara bırakırım. Guven duygusu bende aşırı boyuttadır.Bu yüzden de çok satılmışlığım olmuştur.
-Ne gerçek hayatın yansıması ne de bilinç altıdır. Rüyalar ile amel edilmez denilir ama en hayırlı işlerde istihare yapılır. Rüyalar bir araç sadece doğru yönlendirme ile hayırlı sonuçlara götürür.
-Uzaylılar varmış ![Smile](images/smilies/smile.gif) Ruhani varlıklara inanırım. Melek ve cinler vardır.
-İnternet öncesi aile ortamı vardı internet sonrası aile kavramı yok oldu. Asosyalleşildi. İnternet toplum yapısını genel olarak bozdu.
-Edebiyatı severim.Bir dönem şiir ve öykü yazmayı da denemiştim.
-Gizem ve doga üstü olaylarında ilahi işaretler olduğuna inanırım bu yüzden genelde dikkatimi çeker.
-Babamlı zamanlara dönmek isterdim. ![Smile](images/smilies/smile.gif)
|
Cevaplarda bıkkınlık sezdim bu sefer sormayacağım diyecem ama çok beklersin
Latife bir yana teşekkür ederim..
Hobileri alalım ...
Empoze hakkında düşüncen nedir gerek siyasi gerek dini seven sevmeyen dost arkadaş illaki bişileri empoze etmeye çalışır..
İnsanlık adına üretmek buluş yada daha değişik düşünce veya projelerin oldumu hayali bile güzel olsa mesela..
İnsanlar neden olduğundan farklı gözükme çabasındadır ?
Dünyanın ömrünün ne kadar kaldığını düşünüyorsun ?
Neden evlenmekten çok boşanma var ve durum seni evlilik fikrini nasıl etkiliyor veya etkiler ..