Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2023, 20:25   #3
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İsmailağa Cemaati Şikayet Etti, RTÜK Kızıl Goncalar'a Ceza Yağdırdı

Alıntı:
KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

6 yaşındaki diyorsun yalan söyleme bari elinde belge resim varmı çıkıp açıklama yaptılar o dönem hafız olan kız çocuklarına beyaz elbise giydiriyorlar neyin derdindesin bu kadar islamı karalama ayıptır bilip bilmeden konuşuyorsun baya şaşırdın sen uslup yok hassasiyet yok merak ediyorum ne zamana kadar böyle ağır ithamlarda bulunucaksın ??
6 yaşındaki çocuğa gelinlik giydirdikleri mahkeme ve belgelerle sabit.
Bu iğrenç olayla ilgili ses kayıtları var.

Hatta bu sapkın olayın [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!].

Hala neyin savunmasını yapıyorsun.

Bu mu hafız olayı yani.

Şu iğrenç görüntüyü görüp hala utanmadan beni islama saldırmakla tenkit ediyorsan seni Allah'a havala ediyorum.

Allah aşkına şu sapkın zihniyeti savunma bana.

++

Al bak o ses kaydından bir kesit. 6 yaşındaki çocuğa gelinlik giydirmekten öte cinsel istismarda da bulunmuşlar. Bunu yapan sapıklar islam düşmanı değil, bunu diyen ben mi islam düşmanıyım. Hadi oradan!!.

Al işte savunduğun iğrenç olayın iğrenç ses kayıtları;

Alıntı:
6 YAŞINDA İLİŞKİ İTİRAFI

Kayıtların bir bölümünde H.K.G. "6 yaşında ilişkiye girmesek kesin mutlu olurduk" derken, Kadir İstekli bu sözleri "Orası öyle" diye yanıt veriyor.

H.K.G: Ahaa. O zaman keşke 6 yaşında ilişkiye girmeseydik, kesin mutlu olurduk biz ya dimi.

Kadir İstekli: Yani orası öyle dediğin gibi de. (...) Öyleydi, böyleydi, öyle olsaydı, böyle olsaydı, olmuyor işte.

H.K.G: Ama üzülüyor insan yani. 6 yaşında birlikte olmaya başladık diye mi bırakamadın sonradan beni yoksa.

Kadir İstekli: Niye. Niye bırakacaktım ben seni. Ya ben seni seviyorum, sen anlamıyorsun. Senin anlamadığın nokta şurası işte. Malsın sen.

H.K.G: Hocam inanılır gibi bir şey değil ki. Küçücük bir çocuğu insan nasıl sever.

Kadir İstekli: Üffff. Ya anlamıyor musun. Ufacık bir daire. Bir sen bir ben dimi ve benim kendi akranlarım var.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------

Konu rainbow6 tarafından (29 Aralık 2023 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı