30 Aralık 2023, 22:16
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Suudi Arabistan'ın Süper Kupa Finalinde Atatürk'ü Yasaklamak istemesi
Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Hala diyorum ki ne alaka. Adamlar senin komplo teorinden dolayı değil ATATÜRK sözü olduğu için bunu kabul etmedi.
Aynı adamlar "ne Mutlu Türküm" yazsını da kabul etmedi. Bunu neye bağlayacaksın .
Ha keza Atatürk tişörtünü de istemediler.
Yani azılı bir TÜRK DÜŞMANI OLAN ARAPLARIN halt yemesi bu olay.
Zaten tarihleri TÜRKE DÜŞMANLIKLA bezeli bir toplum.
|
Türk düşmanı değiller demedim ki. Ben onları savunmuyorum burada. Sevmem de onları. Öyle bir şey yazmışsın ki sanki Atatürk düşmanıyım da Arapları savunuyorum algısı ortaya çıkarıyorsun. Araplar kendi özgür irade ve fikirleri olmayan insanlar, piyonlar. Kendi halt yemeleri ama menfaatleri ve korkaklıklarından.
Arapların geçmişte yaptıklarına ve orada ki halkın ülkemizdeki görgüsüzlüklerine şapka çıkaracak değilim. Bana düşmez ama zaten onların dinle, imanla pekte alakadar olduklarını düşünmüyorum. Çünkü ben onlar kadar pis yaşayan, param varsa her şeyi yaparım görgüsüzlüğünde insanlar görmedim. Temizlik imandandır ama onlarda öyle bir mantık yok.
Benim bu yazdıklarım sadece benim teorimden ibaret değil, benden sonra bir çok yerde yorum olarak gördüm, söz Atatürk'ün sözü ama onlar pankartta yazılanları slogan olarak gördüler. Elbette işin içinde Türk düşmanlığı da var. Ama İsrail'den ve ABD den falan korkuyorlar ve kızdıracak her şeyden uzak duruyorlar bence. Bu benim kendi fikrim, aynı fikirde olmak zorunda değiliz sonuçta.
Ayrıca bu yaşananları kendimize biz yaptık. Baştan bu işe girişilmemesi gerekiyordu. Benim maçlarla fazla alakam yoktur. Arabistana neden gittiklerini bilmiyordum, araştırdım teklif Ali Koç'tan gelmiş orada yapılması için. Para için oraya gitmişler ve daha önce yapılan anlaşma dışında son gün takımların talepleri olmuş. Bunu daha önce niye anlaşma maddelerine ekletmediler.
Türk düşmanlıkları ayrı bir konu ama onlardan çok bizimkilerde de hata var. Arapları bugün mü tanıyorlar? Neler döndüğünü bilemem. Belki bir planın parçasıydı, belki Araplara ders vermekti, işin içinde her şey olabilir bizim bilmediğimiz. Sansasyon yarattı belki ama dünya bir kez daha Türklerin değerlerine nasıl sahip çıktığını gördü. Sonuç olarak yine Atatürk kazandı! Gerisi teferruat...
|
|
Alıntı
|