Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2023, 01:58   #44
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 29. Haftanın Konuğu Papatya

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] bize soru bırakmadın

Tam sorucam bakıyorum uzun bir liste

* * *

1. Hayallerini gerçekleştiren biri misin, yoksa gerçekleştiremeyeceğin hayaller mi kurarsın?

2. Çocukken olmak istediğin mesleği mi yapıyorsun, değişti mi?

3. Senin için insanlar kaça ayrılır?

4.İnsanlarda önem verdiğin bir şey var mı? Siyasi görüş, inanç, giyim, vs. Çünkü günümüzde insanların birbirine bakış açısında böyle şeyler artık çok fazla etkili oluyor. Hatta hiçbir şeyin olmasa araban varsa senden değerlisi olmuyor. Sen ne düşünüyorsun?

-Hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum ama çoğu zaman gerçekleşmeyecek hayal kuruyorum sanırım ya da daha zamanı var.

-Çocuken de öğretmen olmak isterdim, hayallerimdeki mesleği yapıyorum

-Benim için insanlar kendi arasında birden çok gruplara ayrılır. İyiler ve kötüler. Değer verdiklerim ve vermediklerim, merhametliler ve zalimler gibi.

-İnsanlarda önem verdiğim en önemli şey insanlığıdır. Siyasi görüşe takılmam kimseyle siyaset yapmayı sevmediğim için. Giyim konusu da benim için önemsizdir. İnanç arkadaşlarım için önemsiz, eş adayım için önemlidir Müslüman olmalı Bu hayatta her şey çıkara göre, paran varsa senden iyisi yok insanlar sahte ve samimiyetsiz. Bana göre tasvip etmedigim durum. Böylesi insanlar hayatları boyunca para ile satun alınırlar.

Sorular için teşekkür ederim canım benim

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]